Blair presvedčil ekonomikou - Pressburg, Adrian Peter
Víťazstvo premiéra Tonyho Blaira v parlamentných voľbách. Čo presvedčilo britských voličov, aby hlasovali za T. Blaira. Ekonomická situácia a pracovný trh. Politika T. Blaira naväzujúca na politiku Margaret Tatcherovej. Princípy tzv. Tretej cesty. Rozvoj štátneho aj súkromného sektora. Postoj britskej verejnosti k euroústave.