Od správných rozhodnutí k úspěšným výsledkům - Knight, Kevin W.
Úlohou, s ktorou sa musia organizácie vysporiadať je identifikácia rizík a ich riadenie. Zásady riadenia podniku. Kultúra riadenia rizík. Prijímanie noriem. Proces implementácie. ISO a riadenie rizík. Zmena kultúry. Spoločenský rozmer.