Novela zákona č. 442/2002 Z.z. o verejných vodovodoch a verejných kanalizáciách ... - Bekerová, Lýdia
Novela zákona č. 442/2002 Z.z. ... a o zmene a doplnení zákona č. 276/2001 Z.z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení neskorších predpisov a vykonávacie predpisy k zákonu. Účinnosť novely je navrhovaná od 1. apríla 2005.