Sogo šóša - Hoschek, Miroslav
Prudká expanzia a reštrukturalizácia veľkých japonských spoločností nazývaných sogo šóša. Najväčšie japonské spoločnosti v konkurenčnom boji. Univerzálne správanie spoločností sogo šóša. Oblasti podnikania týchto spoločností. Korporácia Mitsubishi.