EXPO 2005 v Aichi bude o životnom prostredí
Informácie o medzinárodnej výstave EXPO 2005, ktorá začína v marci, v Japonsku. Medzinárodná výstava je orientovaná ekologickým smerom, hlavná téma - Múdrosť prírody. Slovensko sa jej nezúčastňuje. Výstava potrvá 6 mesiacov.