Zákon o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a ďaľšie súvisiace zmeny - Macková, Zuzana
Zákon č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorým sa taxatívne vymedzuje, čo sa rozumie nelegálnou prácou a nelegálnym zamestnávaním, nadobudol účinnosť 1. apríla 2005.