Budoucnost jakosti: hodnota pro zákazníka - Feigenbaum, Armand V.
Dnešné spoločnosti môžu ťažiť zo synchronizácie iniciatív v oblasti riadenia a zlepšovania kvality. Dôraz na spokojnosť zákazníka a kvalitu. Kvalita na dnešných trhoch. Sústredenie na zvýšenie hodnoty kvality. Sústredenie na hodnotu kvality pre zákazníka. Výsledky strategického riadenia kvality. Tlaky na zdokonaľovanie vedenia.