Východiská a motívy vstupu priamych zahraničných investícií - Táncošová, Judita
Zvýšenie záujmu zahraničných investorov o Slovensko po zmene politického režimu a transformácii. Východiská priamych zahraničných investícií. Členenie priamych zahraničných investícií a motívy vstupu. Vývoj a súčasný stav priamych zahraničných investícií.