Všeobecné technické vzdelanie a nezamestnaná mládež - Ďurčík, Jaroslav
Výsledky výskumu vzťahu nezamestnanosti mladých absolventov základných škôl a stredných odborných učilíšť a úrovne poznatkov z oblasti všeobecného technického vzdelania.