Ťažkosti nielen s normami, ale aj s obchodom - Nemec, Stanislav
Potravinársky priemysel v Slovenskej republike sa vyrovnáva s pôsobením na spoločnom trhu EÚ. Názory na dynamiku rastu výdavkov na potraviny obyvateľov Slovenska. Hospodársky výsledok potravinárskeho priemyslu SR v roku 2004. Potravinársky priemysel a obchodné reťazce. Slovenskí spotrebitelia. Postavenie mlynárenského priemyslu v potravinárskej výrobe.