Rozvoj elektronických služieb a technické normy - Francisci, Cyril
Európsky inštitút pre telekomunikačné normy (ETSI) a jeho dominantný podiel na tvorbe európskych noriem pre telekomunikácie a rádiokomunikácie. Legislatívny proces elektronických komunikácií na Slovensku. Potreba noriem pre telekomunikačný trh. Technická normalizácia na Slovensku a slovenské technické normy. Regulačné prostredie v Európskej únii. Orientácia na malé a stredné podniky s licenciou na poskytovanie elektronických služieb.