Informácie o vydaných Medzinárodných štandardoch finančného výkazníctva (IFRS) a ich interpretáciách (IFRIC) v decembri 2004 - Holička, Ján
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) vydala štandard IFRS 6 - Prieskum a oceňovanie nerastných surovín, úpravy IAS 19 - Zamestnanecké požitky a limitované úpravy k IAS 39 o prechode na IFRS a prvotnom vykazovaní. Výbor pre interpretáciu Medzinárodných štandardov finančného výkazníctva vydal interpretácie IFRIC 2 - Podiely členov v družstevných podnikoch a podobné nástroje, IFRIC 3 - Právo na vypúšťanie emisií, IFRIC 4 - Stanovenie, či dohoda obsahuje leasing, IFRIC 5 - Právo na príspevky z fondov pre vyradenie z prevádzky, recykláciu a obnovu životného prostredia.