Trh prechádza tzv. faceliftom - Hinková-Dibarborová, Andrea
Čo sa deje na slovenskom trhu - vývoj obchodu - fáza prerozdeľovania. Po fáze prerozdeľovania by malo dôjsť k stabilizácii a následne aj k zisku. Počty prevádzok kľúčových reťazcov v SR. Podiely kľúčových obchodných reťazcov na trhu. Vývoj obratu kľúčových obchodných reťazcov SR. Maloobchodná plocha kľúčových obchodných reťazcov.