Podnikové kombinácie podľa IFRS 3 - Hurtoňová, Martina, 1977-
Identifikácia podnikovej kombinácie. Metóda účtovania podnikových kombinácií. Identifikácia nadobúdateľa. Kvantifikácia nákladov podnikovej kombinácie. Alokácia nákladov podnikovej kombinácie na nadobudnutý majetok, prevzaté záväzky a podmienené záväzky. Identifikovateľný majetok a záväzky nadobúdaného podniku. Záväzok na reštrukturalizáciu nadobúdaného podniku. Nehmotný majetok nadobúdaného podniku. Podmienené záväzky nadobúdaného podniku. Goodwill. Prebytok podielu nadobúdateľa na reálnej hodnote identifikovateľného majetku, záväzkov a podmienených záväzkov nadobúdaného podniku nad nákladmi podnikovej kombinácie. Počiatočné dočasne podmienené účtovanie. Prechodné ustanovenia a dátum účinnosti.