Postupy a metódy konsolidácie účtovnej závierky podľa IAS/IFRS - Hvoždarová, Jana
Od januára 2005 zaviedol zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov povinnosť zostavovať konsolidovanú účtovnú závierku podľa Medzinárodných účtovných štandardov/Medzinárodných štandardov finančného výkazníctva (IAS/IFRS). Postupy konsolidácie účtovnej závierky podľa IAS 27.