Puma zmenila svoju tvár - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zmena štruktúry značky Puma smerom k lifestylovým produktom. Zmena orientácie priniesla aj nový marketing - predtým boli reklamné kampane zamerané na šport, teraz na módu. S ňou súvisí aj sponzorovanie rôznych reality šou. Predajne na Slovensku. Tri módne kolekcie značky Puma. Zvýšenie obratu.