Tesco otvára distribučné sklady - Brezovský, Jozef
Jedno z najmodernejších distribučných centier v strednej Európe buduje spoločnosť Tesco Stores SR pri obci Beckov. Dodávatelia už nebudú musieť cestovať po celom Slovensku. Povedie to k zvýšeniu sortimentu, optimalizovaniu zásob a ich toku, čo v konečnom dôsledku bude znamenať zníženie cien tovarov. Ide o vlastný distribučný sklad spoločnosti Tesco.