Ekomarketingové strategie firem - Škapa, Radoslav
Štyri typy stratégie podniku: clean, efficient, progressive a innovative - ich charakteristika. Zelený marketing (ekomarketing) a jeho uplatnenie v cenovej politike podniku, v distribučnej politike a v propagácii výrobku. Vzťah spotrebiteľa k zeleným výrobkom. Marketing a životné prostredie.