[Kvantitatívne metódy a riadenie] - Beňová, Andrea
Recenzia na publikáciu M. Gogu: Kvantitatívne metódy a riadenie. Učebnica je rozdelená do štyroch kapitol - Informačné technológie, Štatistické metódy v účtovníctve, Makroekonomické agregáty a systém národných účtov, Finančná a poistná matematika. Určenie publikácie.