Kdy je firemní filantropie přínosem? - Kalousová, Pavlína
Firemná filantropia ako kombinácia možných foriem podpory neziskových organizácií. Dobročinná podpora zo strany firiem. Social investment - podpora vzdelávania a výskumu. Komerčne orientované projekty v spolupráci s neziskovými organizáciami. Transparentnosť a komunikácia v oblasti firemného darcovstva.