Image je na nic, poslouchej CI - Kafka, Ondřej
Problematika budovania podnikovej identity (corporate identity CI). Nástroje podnikovej identity - vizuálne, verbálne a zvukové. Firemný štýl a imidž. Koncepčná a realizačná rovina firemného štýlu. Externá a interná komunikácia. Corporate identity a jej priamy vplyv na zisk podniku.