Etické kódexy v bankových subjektoch - Pilch, Ctibor, 1957-
Obsah základných etických pravidiel a princípov v bankách. Dôležitosť etických noriem. Dokumenty, ktoré dopĺňajú kódex. Princípy politiky v oblasti bezúhonnosti. Pravidlá smerom do vnútra banky. Nedovolené obchodovanie a dôverné informácie. Nedovolené obchodovanie a transakcie s finančnými nástrojmi. Manipulácie na trhu. Vzťahy s klientmi a obchodnými partnermi. Boj proti praniu špinavých peňazí. Zamedzenie konfliktu záujmov. Korektnosť vo vzťahu k banke.