Seriál: Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Pokračovanie príspevku o problémoch medzinárodného finančného manažmentu. Rovnováha na promptnom devízovom trhu bez transakčných nákladov. Ilustračný príklad.