Slovník ekonomických termínov ako komunikačný a selekčný prostriedok v prostredí IKIS SEK - Krausová, Darina
Slovenská ekonomická knižnica ako ústredná knižnica a informačné pracovisko v prostredí Ekonomickej univerzity v Bratislave. Budovanie slovníka ekonomických termínov ako selekčného a komunikačného jazyka. Celospoločenské zmeny v roku 1989 a ich vplyv na ekonomiku si vyžiadali riešenie interného grantu - "Obsahová analýza systematických slupín a deskriptorov Slovníka ekonomických termínov a ich preklad do anglického jazyka".