K terminologickým otázkam v systéme služieb a spoločného stravovania - Sniščák, Vincent
Otázky terminológie v ekonomike cestovného ruchu a osobitne v ekonomike spoločného stravovania. Niektoré terminologické problémy. Kategorizácia odbytových stredísk.