Význam hodnototvorného řetězce - Tomek, Gustav
Hodnototvorný reťazec ako systém podnikových činností realizujúcich konkurenčné výhody. Strety marketingu a jeho príčiny. Oblasť najzávažnejších rozporov: výroba a marketing. Riešenie rozporov.