Revitalizace evropských odborů - Vašková, Renáta
Súčasný vývoj odborovej členskej základne po celej Európe nie príliš perspektívny. V čom spočíva sila a moc odborových organizácií. Odbory v anglosaských krajinách a vo Francúzsku. Stratégia pre budúcnosť.