Offshoring: Jak se co vyplatí?
Globalizácia a možnosti znižovania nákladov. Offshoring a úspory z nákladov na prácu. Reinžiniering výrobných procesov. Využívanie vlastného softvéru. Nové trhové príležitosti v rozvojových krajinách. Riziká globálneho podnikania.