Trh podielových fondov v SR - Pilch, Ctibor, 1957-
Plnenie ekonomickej funkcie kolektívneho investovania na Slovensku. Zmeny na trhu kolektívneho investovania. Počet otvorených podielových fondov, ktoré sa predávajú na slovenskom trhu. Aktíva v podielových fondoch v SR. Predaj podielových fondov. Trhové podiely na trhu otvorených podielových fondov.