Exotické opcie - Šturc, Boris, 1961-
Vznik, rozvoj a prehľad exotických opcií. Path - dependent opcie. Ázijské opcie. Bariérové opcie. Lookback opcie. Forward-start opcie. Korelačné opcie. Spread opcie. Out-performance opcie. Výmenné opcie. Call opcia na jedno aktívum. Iné exotické opcie.