Spôsoby merania rizika na devízovom trhu - Laznia, Marcel
Porovnanie dvoch druhov volatility (volatility počítanej na základe jednoduchej štandardnej odchýlky a volatility založenej na exponenciálne upravenom časovom rade) s aplikáciou na podmienky devízového trhu.