Odborná terminológia direct marketingu - Nízka, Helena
Direct marketing je jedným z najdôležitejších nástrojov marketingu a má svoje pevné zastúpenie v marketingovom mixe. Direct marketing, či priamy marketing. Direct mail. Výklad ďalších pojmov - letteshop, priama distribúcia, faxmailing, telemarketing, katalógový marketing, teleshopping, direct response. Nový pojem - databázový marketing - nástroj v oblasti podlinkovej komunikácie. Integrovaná marketingová komunikácia. Integrovaný direct marketing - zosúladenie nástrojov direct marketingu do optimálneho systému, ktorým sa dosiahne splnenie stanovených cieľov.