Lineárne modely časových radov a modely časových radov premenlivej volatility - Kováč, Urban
Modelovanie krátkodobých časových radov. Stacionarita stochastického procesu ako kľúčový pojem v Box - Jenksovej metodológie. Praktický postup pri identifikácii modelu časového radu. Typ časového radu modelu.