Prečo rastie zamestnanosť aj nezamestnanosť zároveň - Gertler, Pavel
Počet zamestnaných, nezamestnaných a ekonomicky aktívnych obyvateľov v r. 2003 a 2004 podľa Štatistického úradu SR. Čo je zamestnanosť a čo nezamestnanosť. Pojem ekonomická aktivita. Demografický a administratívny vplyv na počet ekonomicky aktívnych obyvateľov. Poradie regiónov podľa evidovanej miery nezamestnanosti v SR (marec, 2005 v %). Miera evidovanej nezamestnanosti v % za obdobie r.1998-marec 2005.