Podpora pre začínajúce podnikateľky
Projekt Mikrofond Nadácie Integra, ktorá poskytuje finančnú podporu pre začínajúce podnikateľky. Finančné pôžičky s klesajúcou ročnou úrokovou mierou. Podmienka pre poskytnutie pôžičky - podnikateľský plán.Cieľ nadácie - podporiť malé podnikanie a prispieť k transformácii spoločnosti.