Mikroúvery sú najmä pre začínajúcich - Gossányi, Vojtech
Činnosť Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania a poskytovanie mikroúverov pre začínajúcich podnikateľov. Zdroje financií. Regionálne poradenské a informačné centrá (RPIC). Podmienky poskytnutia mikroúveru, jeho výška a úroková sadzba. Doterajšie výsledky činnosti Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania.