Ako sa pripraviť na euro - Kláseková, Martina
Z obsahu: Deň E - bližšie, ako sa zdá. Na 1. január 2009 musia finančníci, veľké firmy i malí živnostníci myslieť už teraz. Na ceste k euru. Zrodenie eura: Päťnásť rokov staré rozhodnutie, trojročná realita. Maastrichtské kritériá. Kurz bude známy iba niekoľko mesiacov vopred. Nikto nesmie zostať neinformovaný.