Terminológia manažérstva kvality - Kollár, Vojtech
Vzťah marketingu k manažmentu - marketing je základnou myšlienkou, ktorej sa metódy a nástroje manažérstva prispôsobujú a slúžia na dosahovanie cieľov podnikateľského subjektu. Kvalita a manažérstvo kvality. Základné zameranie manažérstva kvality a zabezpečovania kvality. Systém kvality - predstavuje organizačnú štruktúru, zodpovednosti, procesy a zdroje potrebné na uplatnenie manažérstva kvality a zabezpečovania kvality vo firme. Kvalita marketingu, kvalita marketingových činností, slučka kvality.