Problémy pri ohodnotení majetku podniku v konkurze - Kardoš, Peter
Analýza problémových okruhov, ktoré vznikajú pri ohodnotení majetku v konkurze. Podstata a legislatíva konkurzu. Dĺžka konkurzného konania vo vybraných krajinách Euirópy. Efektívnosť konkurzného práva. Dlhodobý majetok. Obežný majetok.