Novšie podmienky a trendy v podnikaní - Leščišin, Michal
Zmeny v podnikateľskom prostredí a makroekonomických pravidiel. Analýza vývojových trendov v podnikaní. Prehľad novších trendov v 21. storočí. Náčrt niektorých vybraných problémových okruhov v rozvoji podnikania.