Kam se ubírá trh doplňků stravy? - Staněk, Vladimír
Doplnky stravy - vitamíny, minerály, bylinné výťažky a iné zdraviu prospešné látky a ich predajné kanály. Predaj v lekárňach. Predajne zdravej výživy. Osobný predaj (multilevel). Internetový a zásielkový predaj. Drogistické a potravinové reťazce.