Vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z lisabonskej stratégie
Zamestnanosť a sociálna súdržnosť. Krátkodobé opatrenie do roku 2005. Aktuálny stav plnenia úlohy. Plánované opatrenia. Pokračovanie v ďalšom čísle.