Úloha informačného manažmentu v súčasnosti - Kokles, Mojmír
Informácie ako kľúčový zdroj každej spoločnosti. Vymedzenie pojmu informačný manažment. Objektové oblasti informačného manažmentu. Hlavné funkcie informačného manažmentu. Súčasná inštitucionalizácia informačného manažmentu.