Vývoj praktickej aplikácie teoretických poznatkov v oblasti riadenia ľudského potenciálu - Kachaňáková, Anna
Celostný obraz systému riadenia ľudských zdrojov, jeho jednotlivé funkcie a ich previazanosť. Formálne hodnotenie zamestnancov. Fexibilné pracovné režimy.