Seg-men-ta-ce a pochopení spotřebitele - White, Roderick
Segmentácia podľa veku, pohlavia, príjmu a spoločenskej triedy spotrebiteľov. Proces segmentácie a rozdelenie populácie na charakteristické skupiny. Vývoj v metódach segmentácie a psychografická analýza. Holistický prístup k segmentácii.