Letákové promoce a jejich současné využití v komunikaci - Tomšíčková, Bohumila
Letáky ako rozšírená forma komunikácie maloobchodníkov so zákazníkmi. Výsledky výskumu využívania letákov obchodnými firmami a postoja spotrebiteľov k letákom. Hlavná funkcia letákov - pritiahnuť zákazníka do predajne. Ďalšie funkcie letáku. Kvalita papiera, dôveryhodnosť informácií a dobrý imidž firmy.