Jak si ochránit reklamní slogan - Chlumská, Karla
Právna ochrana reklamného sloganu. Formálna a neformálna ochrana. Slogan predmetom autorského diela. Slogan ako obchodné tajomstvo. Slogan ako ochranná známka. Kopírovanie sloganu a porušenie práva.