Ilegální vylepování reklamy a zákony - Winter, Filip
Ilegálne vylepovanie reklám na zastávky, telefónne búdky, domy a ďalšie objekty. Plagáty a zákon. Vylepovanie ako priestupok. Vylepovanie ako nekalá súťaž. Vylepovanie ako trestný čin.