Konzervatívne Slovenky ? - Sobinovská, Júlia
Marketingové oddelenia firiem predpokladajú, že ženy ovplyvňujú 80 percent nákupných rozhodnutí. Kto a čo vplýva na ich spotrebiteľské správanie - výsledky výskumu. Voľné peniaze na nákup v závislosti od osobného príjmu. Vplyv reklamy na nákup v závislosti od veku. Pri nákupe väčších vecí do domácností pretrváva konzervatívny spôsob narábania s finančnými prostriedkami.