Ako budú hodnotiť reformy naši potomkovia - Bracjun, Anatolij
Otázka reforiem na Slovensku. Európsky vývoj ovplyvnený externou globalizáciou a zároveň internou individualizáciou. Asymetria reformy školstva, zdravotníctva a dôchodkového systému na Slovensku. Rovné zdaňovanie. Otázka rozvoja kultúry ako základného predpokladu pokroku.